Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Sedmica privremeno ne ide Bulevarom Evrope

Trasa linije broj 7 (Liman 4 – Železnička stanica – Liman 4) privremeno se menja zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na Bulevaru Evrope, od Ulice braće Grulović do Bulevara cara Lazara.

U prodaji karte za "Samo za tvoje uši"

Na centralnoj blagajni Spensa puštene su u prodaju karte za pozorišnu predstavu "Samo za tvoje uši" u režiji Milana Karadžića, a koja će se održati u maloj dvorani 27. oktobra.

Besplatan pregled vida

Na Prirodno-matematičkom fakultetu u četvrtak, 13. oktobra, biće organizovan besplatan pregled vida za srednjoškolce, povodom Svetskog dana vida.

Maraton menja trase autobusa

Zbog održavanja maratona u nedelju, 9. oktobra, od 10 do 15 sati privremeno se menjaju trase autobusa na pojedinim linijama.

Zatvaranje starog mosta kod Beške

Na starom mostu preko Dunava kod Beške, saobraćaj će u smeru Novi Sad - Beograd biti povremeno obustavljan od 8. do 11. oktobra i to na sat i po u prepodnevnim satima i isto toliko popodne, najavili su "Putevi Srbije".

Ciklonizacija kreće u akciju uništavanja glodara

Preventivna jesenja sistematska akcija zaštite zdravlja građana i njihove imovine od štetnih glodara na teritoriji Novog Sada počinje u subotu 8. oktobra. Ovu akciju, koja se sprovodi dva puta godišnje, na prelasku godišnjih doba, u saradnji sa gradskom upravom realizuje novosadska "Ciklonizacija".

Izbori u MZ "Južni Telep"

U Mesnoj zajednici "Južni Telep" će se u nedelju, 9. oktobra, sprovesti dopunski izbori za jednog člana Saveta mesne zajednice.